073 68 68 608 info@xcent.nl Het Zuiderkruis 41, 5215 MV 's-Hertogenbosch

Werken bij XCENT

Jouw mogelijkheden

XCENT staat voor ontwikkeling. Of het nu gaat om een verdere verdieping in je functie of een doorstroom naar een volgende functie. XCENT'ers willen zich ontwikkelen!

We werken daarom met een competentiemanagementsystematiek, waarmee we je helpen je carrière uit te stippelen. Deze transparante systematiek zorgt ervoor dat je precies weet wat we van je verwachten en in welke competenties je je kan ontwikkelen. Ook beschrijven we loopbaanpaden zodat je naar een andere functie kunt doorgroeien. Je (field)manager geeft deze ontwikkeling samen met jou vorm en voert jaarlijks een aantal gesprekken met jou over jouw ontwikkeling binnen de organisatie.

Je kunt je dus in de breedte en in de diepte ontwikkelen. Centraal staat jouw eigen interesse, wij zijn altijd geïnteresseerd in jouw ideeën over jouw carrière.

Als dochteronderneming van Centric hebben wij toegang tot een uitgebreid opleidingsprogramma en zijn wij nauw betrokken bij applicatieontwikkelingen. Ook maken we gebruik van externe opleiders.

Recruiter

Carolien Plevier

+31 6 11 73 66 79
werken@xcent.nl