+31 (0) 30 608 80 00 info@xcent.nl Einsteinweg 12, 3404 LL IJsselstein, The Netherlands

Jij en XCENT

XCENT staat voor ontwikkeling. Als dochteronderneming van Centric hebben wij toegang tot een uitgebreid opleidingsprogramma en zijn wij nauw betrokken bij applicatieontwikkelingen. Ook maken we gebruik van externe opleiders. Of het nu gaat om een verdere verdieping in je functie of een doorstroom naar een volgende functie. XCENT'ers willen zich ontwikkelen!

Waarde 1 – Jij staat centraal

Natuurlijk voel je je graag prettig en gewaardeerd. Bij XCENT kan je rekenen op persoonlijke begeleiding, in de vorm van een fieldmanager. Je fieldmanager helpt je met je carrière pad, maar ondersteunt je ook tijdens je opdracht. Zo heb je ook als je extern op opdracht zit een stukje XCENT bij je.

Waarde 2 – Plezier

Op het werk, maar ook daarbuiten maken we bij XCENT graag ruimte voor plezier. Onze actieve personeelsvereniging organiseert het hele jaar uitjes en activiteiten, van paragliden tot stedentrips. Sportief ingesteld? Regelmatig kun je met collega’s deelnemen aan hardloopevents of fietswedstrijden. Van zomerbarbecues tot Sinterklaas, er is altijd ruimte voor gezelligheid.

Waarde 3 – We maken plannen werkelijkheid

We werken met een competentiemanagementsystematiek, waarmee we je helpen je carrière uit te stippelen. Deze transparante systematiek zorgt ervoor dat je precies weet wat we van je verwachten en in welke competenties je je kan ontwikkelen. Je kunt je dus in de breedte en in de diepte ontwikkelen. Centraal staat jouw eigen interesse, wij zijn altijd geïnteresseerd in jouw ideeën over jouw carrière.

Waarde 4 – Trots

Door de uitdagende opdrachten bij een groot scala aan opdrachtgevers heb je altijd wat te vertellen op een verjaardag. We willen dat je trots bent op wat we bij XCENT doen en de klanten die we helpen.

Waarde 5 – Teamwork

Succes maak je met elkaar en daarvoor is een goede samenwerking essentieel. Door het organiseren van o.a. vakgroepoverleggen geven we jou de perfecte omgeving, door kennisdeling en sociale ontspanning te combineren. Wat is er nou beter dan met collega’s te discussiëren onder het genot van pizza?