+31 (0) 30 608 80 00 info@xcent.nl Einsteinweg 12, 3404 LL IJsselstein, The Netherlands

De stap naar jouw droombaan

Traineeship

Op zoek naar een uitdagende werkplek waar je alle studiewijsheid eindelijk kan toepassen in de praktijk? XCENT biedt samen met moederbedrijf Centric traineeships in verschillende richtingen.

Je neemt voor een jaar deel aan ons “Trainee Traject”, waarbij je grondige kennis en ervaring opdoet van onze softwareproducten en oplossingen. Kennis doe je op door het volgen van in- en externe trainingen en opleidingen.

Bovendien bouw je kennis en ervaring op door mee te lopen met consultants bij onze klanten. In deze projecten zal je al snel “hands on” meedraaien. Je wordt gedurende het traject begeleid en gecoacht door een Fieldmanager en een Buddy.

Dit traineeship is gericht op jouw ontwikkeling van starter tot volwaardig professional. Je krijgt letterlijk ‘training on the job’. Het uitgebalanceerde programma bestaat uit hardskills- en softskills trainingen, bedrijfs- en persoonlijke coaching en een praktijkprogramma.

Je hebt een afwisselende functie waarin je organisatorische en communicatieve kwaliteiten maximaal tot hun recht komen. Je biedt niet alleen ondersteuning bij de implementatie van onze applicaties, ook ben je betrokken bij het testen van nieuwe releases en de helpdesk. Je bent dus veelvuldig in contact met (potentiële) klanten, projectmanagers en accountmanagers.

Na dat jaar wordt er gekeken naar jouw kwaliteiten en ambities. Kijk bij de vacatures en wie weet ga jij gauw aan de slag in een te gek project.