+31 (0) 30 608 80 00 info@xcent.nl Einsteinweg 12, 3404 LL IJsselstein, The Netherlands

Over XCENT

Heb je wel eens identiteitsbewijs laten maken bij de gemeente? Je rijbewijs vernieuwd? Of een vergunning aangevraagd? Wij zorgen er samen met gemeenten voor dat dit proces zo soepel mogelijk verloopt.

Al 20 jaar bedienen we vanuit 's-Hertogenbosch onze klanten. Dagelijks ondersteunen onze consultants gemeenten, provincies en andere overheidsinstellingen met hun bedrijfsvoering. Uiteraard ondersteunen wij ook organisaties in de profitsector. We vullen tijdelijke capaciteitstekorten aan, begeleiden en ondersteunen veranderingsprocessen, adviseren in visie en strategie en implementeren operationele oplossingen.

Het draait om mensen

Mensen vormen het hart van XCENT. Zij maken XCENT een succes. Daarom investeren we in onze medewerkers en doen we ons best om een werkomgeving te bieden waar iedereen op zijn plek zit. Zodat je een optimaal podium hebt om vol passie te werken aan een bedrijf om trots op te zijn.

XCENT kenmerkt zich door een professionele instelling, vak- en applicatiekennis en het lef om buiten de gebaande paden te treden. XCENT-medewerkers zijn echte samenwerkers, doen wat ze zeggen en staan voor wat ze doen. Kortom: mensen met karakter!

Organisatiestructuur

XCENT is een handelsnaam van Centric Professional Staffing. Als een van de grootste IT-dienstverleners van Nederland ondersteunen wij duizenden organisaties in binnen- en buitenland, waaronder gemeenten, banken, ziekenhuizen, retailers, bouw- en transportbedrijven. Wij zorgen ervoor dat onze klanten zich volledig kunnen richten op waar ze goed in zijn.