Ontwikkel jezelf tot een ervaren Consultant!

Wat ga je doen? Je volgt in- en externe trainingen op het gebied van applicaties. Daarnaast krijg je trainingen over de consultants skills. Want hoe zet je jezelf neer bij een klant, hoe stel je de juiste vragen, hoe denk je oplossingsgericht en nog veel meer punten komen aan bod. Ook leer je de wet- en regelgeving die de opdrachtgevers opvolgen.
Naast het volgen van de trainingen ga je de theorie in de praktijk toepassen. Een accountmanager zorgt voor “stage-opdrachten” bij één van onze opdrachtgevers en aan de hand van een buddy ga je daar de werkvloer verkennen en je ontwikkelen tot consultant.

De fieldmanager is jouw coach en bij hem/haar kun je terecht met al je vragen. Ook zal de fieldmanager je begeleiden, dus je weet altijd op tijd waar en hoe je je moet melden.

Na 1 jaar ben je in staat om werkzaamheden van een Consultant uit te voeren. Daarbij kun je denken aan het oplossen van meldingen en incidenten in de software, maken van managementrapportages met SQL of andere BI-tools en komen met verbetervoorstellen rondom processen. Verder houd je je bezig met het monitoren van berichtenverkeer, maken en onderhouden van documenten en inrichten van de applicatie bij nieuwe ontwikkelingen.

Het is jouw ontwikkeling tot een ervaren consultant, wij geven jou de handvatten en je mag zelf de slingers ophangen. Durf jij de uitdaging aan.

Wat jij meebrengt

Heb jij een vechtersmentaliteit, ben jij niet snel uit het veld te slaan. Wil jij je graag verder ontwikkelen en heb je proactieve houding. Net afgestudeerd of maximaal twee jaar geleden en affiniteit en/of ervaring met IT. Dan bieden wij jou de perfecte baan.

Waar jij op kunt rekenen

  • Salaris €2400,- bruto o.b.v. 40 uur
  • Leaseauto
  • Brandstofvergoeding in binnen- en buitenland
  • Laptop en telefoon
  • Informele werksfeer
  • Uitdagende baan om jezelf te ontwikkelen

Wat extraatjes om je echt over de streep te trekken

  • € 1.000 netto als je een nieuwe collega aandraagt.
  • Een cadeautje als je jarig bent.
  • Diverse personeelsaanbiedingen.
  • Een personeelsvereniging met activiteiten als een reisje naar Praag, de Efteling of een dagje skiën.

Contact

Recruiter Carolien Plevier

Wil je meer weten? Bijvoorbeeld over de arbeidsvoorwaarden, opleidingsmogelijkheden of reistijden?

Neem dan contact op met onze recruiter Carolien Plevier, via 06-11736679 of via carolien.plevier@centric.eu

Solliciteer direct

 

Uploaden CV*

niet verplicht

 

Uploaden Motivatiebrief

niet verplicht

 

Ik heb het privacy statement gelezen en ga akkoord met het verwerken van mijn gegevens.