073 68 68 608 info@xcent.nl Het Zuiderkruis 41, 5215 MV 's-Hertogenbosch

Inhuren professional

Detachering Vergunningen

Het is een hele uitdaging om uw medewerkers op de afdeling Vergunningen op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen rondom applicaties en wet- en regelgeving. Daarnaast vormen tijdelijke capaciteitstekorten, uitval en ziekteverzuim een risico voor de continuïteit op uw afdeling. Detachering is een oplossing, maar u vreest dat u hierbij uw dienstverlening niet op een hoog niveau kunt houden. U heeft daarom behoefte aan professionals met expertise van uw taakveld en uitgebreide werkervaring met uw werkprocessen.

Bij XCENT kunt u terecht voor kwalitatief hoogwaardige diensten voor de afdeling Bouwen & Wonen of Vergunningen. Dankzij onze interne opleidingen zijn onze ervaren applicatiebeheerders op de hoogte van uw specifieke bedrijfsvoering en de veranderende wet- en regelgeving op het gebied van Bouwen & Wonen.

Ervaring

Onze professionals hebben ruime ervaring met uw applicatie(s). Zij voeren werkzaamheden voor u uit voor GISVG-Vergunningen, Key2Vergunningen en Suite4Omgevingsdiensten en hebben kennis van MDU en KV-Report. Ook kunnen zij uw organisatie ondersteunen bij de aansluiting op de Landelijke Voorziening BAG-WOZ.

Meer informatie

Voor meer informatie neemt u contact op met onze accountmanager Chavely Focke.