+31 (0) 30 608 80 00 info@xcent.nl Einsteinweg 12, 3404 LL IJsselstein, The Netherlands

Inhuren professional

Detachering Vergunningen

Het is een hele uitdaging om uw medewerkers op de afdeling Vergunningen op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen rondom applicaties en wet- en regelgeving. Daarnaast vormen tijdelijke capaciteitstekorten, uitval en ziekteverzuim een risico voor de continuïteit op uw afdeling. Detachering is een oplossing, maar u vreest dat u hierbij uw dienstverlening niet op een hoog niveau kunt houden. U heeft daarom behoefte aan professionals met expertise van uw taakveld en uitgebreide werkervaring met uw werkprocessen.

Bij XCENT kunt u terecht voor kwalitatief hoogwaardige diensten voor de afdeling Bouwen & Wonen of Vergunningen. Dankzij onze interne opleidingen zijn onze ervaren applicatiebeheerders op de hoogte van uw specifieke bedrijfsvoering en de veranderende wet- en regelgeving op het gebied van Bouwen & Wonen.

Ervaring

Onze professionals hebben ruime ervaring met uw applicatie(s). Zij voeren werkzaamheden voor u uit voor GISVG-Vergunningen, Key2Vergunningen en Suite4Omgevingsdiensten en hebben kennis van MDU en KV-Report. Ook kunnen zij uw organisatie ondersteunen bij de aansluiting op de Landelijke Voorziening BAG-WOZ.

Meer informatie

Voor meer informatie neemt u contact op met onze accountmanager Chavely Focke.