073 68 68 608 info@xcent.nl Het Zuiderkruis 41, 5215 MV 's-Hertogenbosch

Inhuren professional

Detachering Financiën

XCENT biedt voor uw financiële afdeling oplossingen die bijdragen aan een gezonde bedrijfsvoering. U kunt onze professionals op operationeel, tactisch en strategisch niveau inzetten. Zij zijn gemotiveerd, deskundig, accuraat en gecertificeerd. Door hun ruime praktijkervaring hebben zij nauwelijks een inwerkperiode nodig op uw afdeling. Bovendien is het integer omgaan met vertrouwelijke gegevens voor onze professionals een vanzelfsprekendheid.

Wij ondersteunen de applicatie Key2Financien van Centric. Door onze unieke samenwerking met Centric zijn onze professionals op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Indien u ondersteuning wenst op het gebied van applicatiebeheer, dan hebben onze professionals kennis van en ervaring met MDU en Cognos.

Door onze relatie met Centric worden onze professionals opgeleid in de nieuwste productlijnen, waardoor u als klant verzekerd bent van een optimale dienstverlening.

Onze professionals nemen u werk uit handen en brengen rust op de afdeling. U kunt hen op strategisch, tactisch en operationeel niveau binnen uw organisatie inzetten. Dankzij hun actuele kennis en praktijkervaring kunt u ze snel in elke gewenste functie inzetten.

Meer informatie

Voor meer informatie neemt u contact op met onze accountmanager.