+31 (0) 30 608 80 00 info@xcent.nl Einsteinweg 12, 3404 LL IJsselstein, The Netherlands

Inhuren professional

Detachering Burgerzaken

Met haar uitgebreide taken- en dienstenpakket biedt XCENT kwalitatief hoogwaardige diensten voor de afdeling Burgerzaken. Door hun expertise en uitgebreide werkervaring zijn onze professionals snel thuis in uw werkprocessen. Dit is onmisbaar voor de continuïteit op uw afdeling en meer publieksgerichtheid.

Korte termijn ondersteuning

Stabiliteit in de bedrijfsvoering voorkomt in veel gevallen onrust en irritatie bij burgers. U kunt bijvoorbeeld denken aan het uitvallen van een medewerker door zwangerschapsverlof, het niet kunnen invullen van een vacature, het begeleiden van medewerkers op inhoudelijke vraagstukken: allemaal zaken waarvoor XCENT een oplossing biedt.

Soorten ondersteuning

Indien u ondersteuning wenst op het gebied van applicatiebeheer, dan hebben onze professionals kennis van en ervaring met Key2Burgerzaken, Key2Begraven, Key2Datadistributie, Cognos en aanverwante burgerzaken-pakketten zoals BAVAK.

Naast applicatiebeheer worden onze professionals ook ingezet in de front-, mid- en backoffice in de functie van specialist Immigratie & Inburgering, specialist Burgerlijke Stand of medewerker adressenonderzoek. Onze BRP-specialisten kunnen u uitstekend ondersteunen bij moeilijke vraagstukken en complexe mutaties.

Meer informatie

Voor meer informatie neemt u contact op met onze accountmanager.