+31 (0) 30 608 80 00 info@xcent.nl Einsteinweg 12, 3404 LL IJsselstein, The Netherlands

Inhuren professional

Detachering Belastingen

Het is een hele uitdaging om uw medewerkers op de afdeling Belastingen op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen rondom applicaties en wet- en regelgeving. Daarnaast vormen tijdelijke capaciteitstekorten, uitval en ziekteverzuim een risico voor de continuïteit op uw afdeling. Detachering is een oplossing, maar u vreest dat u hierbij uw dienstverlening niet op een hoog niveau kunt houden. U heeft daarom behoefte aan professionals met expertise van uw taakveld en uitgebreide werkervaring met uw werkprocessen.

Bij XCENT kunt u terecht voor kwalitatief hoogwaardige diensten voor de afdeling Belastingen. Dankzij onze interne opleidingen zijn onze ervaren applicatiebeheerders op de hoogte van uw specifieke bedrijfsvoering, de nieuwste Centric-productlijnen en de veranderende wet- en regelgeving op het gebied van Belastingen.

Thuis in uw werkprocessen

Onze professionals zijn thuis in de werkzaamheden rondom de Wet waardering onroerende zaken (WOZ), heffen en innen en applicatiebeheer. Zij voeren werkzaamheden voor u uit voor de belastingapplicaties HIS4all, GISVG en Key2Belastingen. Ook hebben zij kennis van en ervaring met MDU, Cognos, WMS4all en KV-Report.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt contact opnemen met onze accountmanager.