Wat ga je doen?

 

Hou jij van afwisseling en van reizen? Kijk jij graag binnen bij diverse salarisadministraties en hou je van ontwikkeling. Dan is de rol van Consultant Salarisadministrateur iets voor jou. Je komt bij XCENT (Centric) op contract en wij plaatsen je op opdrachten bij onze opdrachtgevers binnen Nederland.  Samen met de Fieldmanager ga je om tafel zitten om een plan te maken waar je naar toe wilt groeien, wat wil je nog leren of behalen? Er wordt vastgelegd welke opleidingen, trainingen en opdrachten je daarvoor nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan VPS. (Vakopleiding Payroll Services) Je wordt gekoppeld aan een senior consultant die jou gaat coachen en begeleiden.

De inhoud van de opdrachten verschillen per opdrachtgever. In hoofdlijnen ben je verantwoordelijk voor de juistheid en tijdigheid van de salarisverwerking van de klanten. Simpel gezegd: zonder jou krijgen de medewerkers van onze klanten niet betaald. Want jij bent of wordt de expert op het gebied van salarisverwerking. Je verzorgt de aangiften loonbelasting, aangiften pensioenfonds en alle aan- en afmeldingen bij diverse instanties. De adviseurs rol wordt als salarisadministrateur steeds belangrijker dus deze rol behoord vaker tot jouw verantwoordelijkheid.

XCENT biedt je een uitdagende baan bij een groeiende onderneming die staat voor kwaliteit met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Tot slot vind je het belangrijk om je kennis up-to-date te houden door het bijwonen van kennissessies en het lezen van vakbladen.

Wat is jouw profiel?

Je vindt het leuk om bij verschillende klanten binnen Nederland in de keuken te kijken. Jij bent in staat om je goed aan te passen in verschillende situaties binnen een dynamische werkomgeving, neem je initiatief als je ziet dat dingen anders kunnen en communiceert dit helder. Dat vraagt wel een koel hoofd tijdens drukke periodes, zodat de salarisverwerking tijdig en foutloos verloopt en werkt hierbij nauw samen met de afdeling.

Daarnaast heb jij:

 • Relevante werkervaring opgedaan in soort gelijke functie;
 • Actuele kennis van wet- en regelgeving, CAO, pensioen, etc;
 • Mbo of Hbo werk- en denkniveau in loonadministratierichting (PDL is een pré);
 • Ervaring in de salarisapplicaties (ADP Workforce, PIMS of Paymaster) is een pré;

Wat wij jou bieden

XCENT biedt je de afwisseling en persoonlijke ontwikkeling, dit alles binnen een team waar sociaal en persoonlijk contact hoog in het vaandel staan. Wij bieden een professionele en informele werkomgeving, waarin we het belangrijk vinden dat je jezelf kunt zijn.

Je komt in dienst bij XCENT en plaatsen je bij geschikte opdrachtgever. Samen met de Fieldmanager ga je om tafel zitten om een ontwikkelingsplan te maken waar je naar toe wilt groeien en welke opleidingen, trainingen en opdrachten je daar voor nodig hebt. Je wordt gekoppeld aan een senior consultant die jou gaat coachen.

Waar jij op kunt rekenen

 • Marktcomform salaris
 • 26 vakantiedagen.
 • Uitstekende opleidings- en trainingsmogelijkheden.
 • Reiskostenvergoeding, een ov-kaart of een lease-auto.
 • Laptop en telefoon.
 • Een bijdrage aan je pensioen van 7,5% van je pensioengrondslag.
 • Tussen 10 en 15 procent korting op collectieve ziektekostenverzekering.

Wat extraatjes om je echt over de streep te trekken

 • € 1.000 netto als je een nieuwe collega aandraagt.
 • Een cadeautje als je jarig bent.
 • Diverse personeelsaanbiedingen.
 • Een personeelsvereniging met activiteiten als een reisje naar Praag, de Efteling of een dagje skiën.

Contact

Recruiter Collin Mentink

Solliciteren? Meer weten? Bijvoorbeeld over de arbeidsvoorwaarden, opleidingsmogelijkheden of reistijden?

Neem dan contact op met Collin Mentink via +31 6 53 81 85 48 of stuur je sollicitatie naar Collin.Mentink@centric.eu

  Solliciteer direct

   

  Uploaden CV*

  niet verplicht

   

  Uploaden Motivatiebrief

  niet verplicht

   

  Ik heb het privacy statement gelezen en ga akkoord met het verwerken van mijn gegevens.