Werken bij XCENT

Zoek jij een dynamische en afwisselende werkomgeving? Wil jij aan de slag met verschillende uitdagende opdrachten binnen de lokale overheid, maar zoek je tegelijkertijd de zekerheid van een vaste baan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

XCENT is een betrouwbare partner voor de lokale overheid. Sinds 1999 ondersteunen wij gemeenten, regionale samenwerkingsverbanden, provincies, waterschappen en woningcorporaties in alle facetten van hun bedrijfsvoering. We detacheren onze professionals vanuit een dienstverband. Ook bieden wij diverse outsourcingmogelijkheden aan voor onder andere salarisadministratie en financiële administratie.

XCENT vult tijdelijke capaciteitstekorten aan, begeleidt en ondersteunt veranderingsprocessen, adviseert in visie en strategie en implementeert operationele oplossingen. Kortom, wij bieden uitkomst op het moment dat de opdrachtgever daar behoefte aan heeft.

Wij zijn een no-nonsense organisatie. We stimuleren je als interim-professional zo veel mogelijk om je verder te ontwikkelen. We bieden opleidingsmogelijkheden in allerlei richtingen, waardoor je kunt doorgroeien. Hierbij kiezen wij voor een persoonlijke benadering met begeleiding door een fieldmanager en een vakgroepcoach.

Klik hieronder voor een impressie van het 'Werken bij XCENT'.

De website van XCENT maakt gebruik van cookies. Lees verder voor meer informatie. sluiten