Over XCENT

Vanuit ’s-Hertogenbosch bedient XCENT al sinds 1999 haar (vaste) klantenkring. Dagelijks ondersteunen wij gemeenten, provincies en andere overheidsinstellingen bij hun bedrijfsvoering. Daarnaast zijn wij ook actief in de profitsector. Samen met de opdrachtgever analyseren we specifieke personele en organisatorische behoeften, waarbij de wensen van de klant altijd centraal staan.

We vullen tijdelijke capaciteitstekorten aan, begeleiden en ondersteunen veranderingsprocessen, adviseren in visie en strategie en implementeren operationele oplossingen. Wij bieden ook een compleet pakket aan outsourcingoplossingen aan voor onder andere personeels- en salarisadministratie.

Onze mensen

Alles draait bij XCENT om mensen. Wij hechten daarom veel waarde aan kennisontwikkeling. Via opleiding, kennisdeling en teamoverleggen zorgen wij ervoor dat het kennisniveau van onze medewerkers altijd up-to-date is. Onze professionals kenmerken zich door een professionele instelling, vak- en applicatiekennis en het lef om buiten de gebaande paden te treden. XCENT-medewerkers zijn echte samenwerkers, doen wat ze zeggen en staan voor wat ze doen. Kortom: mensen met karakter!

Werkwijze

Mensen zijn de drijvende kracht achter onze organisatie en maken het verschil. Als uitgangspunt hebben we hiervoor een aantal kernwaarden beschreven. Op deze manier blijven kwaliteit, service en commitment in onze dienstverlening geborgd.

Organisatiestructuur

XCENT is een handelsnaam van Centric BPO Services en bestaat uit de units XCENT Detachering en XCENT Advies.

De website van XCENT maakt gebruik van cookies. Lees verder voor meer informatie. sluiten