Advies i-Spiegel

Gemeenten staan voor de uitdaging ‘meer te doen met minder’. Het gebruik van basisregistraties helpt gemeenten hierbij. Hiermee kan uw gemeente efficiënter werken en de dienstverlening verbeteren.

i-Spiegel analyseert gebruik

Een goede implementatie, maar vooral ook goed gebruik van basisregistraties, is hiervoor noodzakelijk. i-Spiegel analyseert het gebruik van basisregistraties binnen uw gemeente en laat zien hoe effectief en efficiënt uw (gemeentelijke) organisatie werkt. Hierdoor worden de baten van het gebruik van basisregistraties inzichtelijk.

Goede toepassing i-Spiegel vaak lastig

Een goede toepassing van i-Spiegel kost tijd en gemeenten vinden het duiden van de resultaten vaak lastig. De e-adviseurs van XCENT hebben de training i-Spiegel van KING gevolgd. Zij hebben ervaring met een goede toepassing van i-Spiegel in de praktijk. Lees hoe zij u kunnen ondersteunen.

Stappenplan toepassing i-Spiegel en voorbeeldrapport

Onze e-adviseurs hebben een pragmatisch stappenplan opgesteld voor het toepassen van i-Spiegel. Het stappenplan helpt u op weg. Van het verkrijgen van bestanden voor het gebruik in i-Spiegel, tot de periodieke upload en analyse. Download rechts het stappenplan.

Aanvragen i-Spiegel voorbeeldrapport In stap 2 worden de resultaten in een rapport vastgelegd. Wij hebben alvast een voorbeeldrapport voor u opgesteld.

Een goede toepassing verdient zichzelf terug

Kunt u onvoldoende capaciteit vrijmaken voor het toepassen van i-Spiegel of wilt u sneller resultaten zien? Pak het dan op samen met onze adviseurs.

Meer weten?

Voor meer informatie neemt u contact op met onze salesmanager Erik Mossou. Kijk voor meer informatie over i-Spiegel op de KING-website.

De website van XCENT maakt gebruik van cookies. Lees verder voor meer informatie. sluiten