Advies HR Business Partner

XCENT Advies staat u graag terzijde als HR Business Partner.

Samen het belang van de Human Factor herkennen, erkennen en aandacht geven. Daarmee verbinding, vernieuwing en verandering effectief en plezierig maken, zodat uw organisatie en uw medewerkers daar voordeel van ervaren. Die waarde plaatsen wij altijd in de context van uw bedrijfsstrategie en doelstellingen. Het "wat" en het "hoe" samen laten gaan, proactief en bewust, vanuit een open cultuur en actieve dialoog.

Organisatieontwikkeling

Bij noodzakelijke organisatieontwikkeling tonen wij het belang van samenhang tussen het kennisniveau van uw medewerkers, hun vaardigheden en houding en het behalen van resultaten. Wat is er nodig om trajecten en projecten, teams en individuen optimaal te laten presteren?

Samen met u maken we dit inzichtelijk en houden het pragmatisch met heldere advisering rond mogelijke interventies. We maken daarbij gebruik van een klein krachtig team van ervaren adviseurs binnen uiteenlopende disciplines.

Partnerschap, niet eenmalig en voor het korte gewin, maar duurzaam en als betrouwbare partner. Niet vaag en "soft", maar duidelijk en methodisch. Altijd verbinding zoekend met uw bedrijfsdoelstellingen.

Een greep uit onze dienstverlening

Meer informatie

Voor meer informatie neemt u contact op met onze salesmanager Erik Mossou.

De website van XCENT maakt gebruik van cookies. Lees verder voor meer informatie. sluiten