Advies

XCENT Advies is een zelfstandige werkmaatschappij binnen XCENT. Als onafhankelijk adviesbureau bieden we pragmatische ondersteuning bij het optimaliseren van uw bedrijfsvoering, het doorvoeren van verandertrajecten en het professionaliseren van uw organisatie tot en met het oplossen van diverse organisatievraagstukken. Wij ondersteunen u daar waar het nodig is. Zodat u uw doelstellingen bereikt én uw dienstverlening altijd doorgaat.

Simone Blankestein Advies XCENTOnze visie

Onze insteek bij adviestrajecten is integratie. Door alle facetten van uw bedrijfsvoering op elkaar af te stemmen heeft u lagere kosten en tevreden klanten. Dit vraagt ook om een goede onderlinge samenwerking tussen management, medewerkers, leveranciers en burgers of klanten. Onze adviseurs zijn ondersteunend en praktijkgericht en slaan samen met u een brug naar uw doelen. Zij beschikken over uiteenlopende disciplines en werken samen aan opdrachten of projecten. Hiermee combineren we effectiviteit met efficiëntie en bekijken elk vraagstuk vanuit verschillende perspectieven. We besteden ook veel aandacht aan kennisoverdracht en coaching zodat u zelf grip krijgt én houdt!

Alle niveaus

Door de unieke combinatie van producten en diensten kan XCENT Advies op nagenoeg alle onderdelen van uw bedrijfsvoering ondersteuning bieden. Hierdoor zijn we actief op alle niveaus in uw organisatie. In overleg met u kunnen we onderzoek, advies, interim-management, ondersteuning en/of coaching op het juiste moment inzetten.

Meer informatie

Voor meer informatie neemt u contact op met onze salesmanager Erik Mossou.

De website van XCENT maakt gebruik van cookies. Lees verder voor meer informatie. sluiten