Detachering

Organisaties zijn voortdurend in beweging. Overheden vormen hierop geen uitzondering. Digitalisering, projecten, nieuwe wet- en regelgeving, veranderingen, groei, maar ook tijdelijke capaciteitstekorten, uitval en ziekteverzuim zijn bij gemeenten aan de orde van de dag.

Lynsey Brugman Detachering XCENTOp die momenten bieden de professionals van XCENT de uitkomst. Zij zijn deskundig, ervaren, betrokken, snel inzetbaar, passen in de cultuur van uw organisatie en hebben ervaring in het publieke domein.

Dankzij interne opleidingen, die afgestemd zijn op uw specifieke bedrijfsvoering, en ruime ervaring met uw applicatie(s) leveren onze medewerkers snel het gewenste rendement op voor uw organisatie. Wij zorgen voor continuïteit in uw bedrijfsvoering zodat u uw dienstverlening op een hoog niveau kunt houden. Bovendien zijn wij, dankzij onze jarenlange samenwerking met overheden en non-profitorganisaties, een betrouwbare partner met een uitstekende reputatie. Een partner die de professional(s) levert die u nodig heeft, zowel op operationeel, tactisch als strategisch niveau.

De website van XCENT maakt gebruik van cookies. Lees verder voor meer informatie. sluiten